Informatie over het aanbod


Een kijkje bij de Tao cursus en meer...

Speciaal voor Vrouwen: Tao voor Vrouwen/ Dao voor de vrouw. Een programma met fantastische, nog zeer actuele wijsheid die stamt uit het oude China.
Een prachtige samenstelling van dans, beweging, meditaties, speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Krachtig en sprankelend, zodat jij je als vrouw volledig kunt ontplooien en in contact kan komen met jouw kracht bron die je altijd tot je beschikking hebt. 
Tao voor de vrouw gaat over volledig vrouw-zijn, in welke levensfase je je ook mag bevinden, jouw vitaliteit, met aspecten zoals hormoon balans ( menstruatiecyclus/ de Overgang), diepe ontspanning in de Psoas, aanwezig zijn in je buik, bekken/basis, contact maken met je innerlijke zachtheid, de kracht die daarin zit en nog veel meer. Ook als je geen klachten ervaart zijn de lessen heerlijk om de energie te laten stromen en te ontspannen.
Je kan kiezen voor de wekelijkse basis training waarin je regelmatig oefent en de energie makkelijk meeneemt in de rest van je week. 
Of het jaarprogramma Tao Basis voor Vrouwen. Een serie lesdagen verspreidt over het jaar waarin je de basis principes leert van Tao voor vrouwen. Je leest hier meer over de cursussen speciaal voor vrouwen: aanbod speciaal voor vrouwen

Healing Tao Basis
training:
Het basis trainingsprogramma bestaat uit wekelijkse cursus. De groepen zijn gemengd en bestaat uit mannen en vrouwen. Ook wordt er soms een serie van een aantal lesdagen ( weekend) verspreidt over het seizoen gegeven, waarin je alles leert over de basis principes van de Tao. In dit programma  ( wekelijks en losse dagen) ervaar je de geheimen van hoe je jouw vitaliteit vergroot. Je ontdekt hoe vroeger, 5000 jaar geleden, de mensen in China dit al deden. Ook bekend in ons land en nog steeds beoefend wordt. De oefeningen worden staand, zittend en liggend gedaan. De cursussen en losse dagen zijn er voor iedereen. 
De wekelijkse groep op maandagavond 'Jaartraining'.
Introductie cursus van 10 keer: Zodra dit start, wordt aangekondigd op deze site.
Er zijn workshops/ Tao dagen gedurende het jaar. Dit wordt aangekondigd op FB en verschillende andere media. 
Workshop 16 februari :speciaal voor mannen! 

Tao Ontspan:  We besteden aandacht aan het 'aarden/ gronden' en de algehele structuur in het lichaam. Je ademt en beweegt het lichaam op een zachte manier open en vrij. Voor het bekken (bodem) en lage rug ( Psoas) doen we ontspannen liggende en zittende oefeningen o.a. uit de ‘Tao Yin’ ( Chinese Yoga ). Tao Chi Kung: Van stress naar Vitaliteit.
Moeiteloos beschikken over meer energie! Tao Chi Kung lessen bestaan uit eenvoudige, actieve, oefeningen ( Chi Kung) voor kracht, stabiliteit en soepel maken van het lichaam.
Afgewisseld met meditaties en rustfases. Diepe ontspanning met oefeningen voor lage rug/ bekken. Dit doen we staand, zittend op een stoel en liggend (matje) 
Tao Chi Kung is er voor iedereen; je hebt er geen speciale voorkennis voor nodig.


Tao individueel op maat : -Wil je liever individueel werken, met een persoonlijk programma op maat? Dan behoort een individuele Tao les/ personal training, tot de mogelijkheden.
-Of heb je behoefte aan extra ( tijdelijk) ondersteuning? Dan is een individuele sessie mogelijk iets voor jou. Dit is er ook speciaal voor vrouwen. 
Een individuele sessie biedt de mogelijkheid stappen te zetten om oude patronen los te laten. Zaken ( verdriet, etc) die je eventueel beperken te transformeren ( helen en loslaten ). Zodat je de energie weer kunt vergroten en volledig tot bloei kunt komen. Je bepaalt zelf het tempo. 
Een individuele sessie is er voor jongeren, mannen en vrouwen. 

Herstel groep: Een herstelprogramma voor mensen met of na burnout, overspannen, werk verloren, rouw, en/of herstellen van ziekte. Er wordt op een heel rustig tempo geoefend. Liggend en zittend ( op een stoel). Kleine groepjes voor individuele aandacht. Dit kan ook als Individuele sessie.

Meer informatie: Voor meer informatie over de inhoud van de trainingen, individueel werken en achtergrond van de Tao, klik in het menu op de verschillende onderwerpen. 

Contact:
Je bent van harte welkom om een email te sturen, whatsapp of even te bellen. De gegevens staan onderaan deze pagina.

NB. De website: www.taozeeland.nl is onder constructie, zodat deze straks duidelijk en helder is voor jou als bezoeker. Voorlopig kun je informatie vinden op deze blog. Mijn excuses voor het ongemak dat je misschien ervaart.

Heel graag tot ziens. ik kijk uit naar een ontmoeting met jou! 

Désirée Bourgonje 😊 

Tao Zeeland
De natuurlijke weg
Gezondheid, persoonlijke groei en geluk.

Universal Healing-Tao® Associate Instructor, 
Tao cursussen, workshops, trainingen en retraites, ook voor bedrijven. Individuele sessies.
E: desiree@taozeeland.nl   FB: Facebook
M: 06 53 30 52 00 
            

Reacties

Populaire posts van deze blog

Tao cursussen / workshops

Over Désirée Bourgonje

Tao Zeeland is verhuisd
We brengen je direct naar onze nieuwe website.