Tao Zeeland is verhuisd
We brengen je direct naar onze nieuwe website.


Tao training, uniek in Zeeland! Je bent van harte welkom!

Tao Zeeland biedt Tao cursussen, workshops en trainingen volgens het International Universal Healing-Tao®  system dat is opgezet en doorgegeven door Grootmeester Mantak Chia ( Tao Garden, Thailand).
Een holistische benadering ten behoeve van het ontwikkelen van lichamelijk en emotioneel gevoelsbewustzijn. De lessen bestaan uit eenvoudige fysieke oefeningen ( Chi Kung) en meditaties die helpen bij het leren omgaan met emotionele en fysieke (innerlijke ) blokkades - spanningen. Waarbij je leert met een zachte, accepterende blik naar jezelf en de omgeving te kijken. De oefeningen worden zittend, liggend en staand gedaan.Je leert vanuit je innerlijk gevoelsbewustzijn te werken. Steeds op een zachte, aandachtige manier. Ontspannen in plaats van op wilskracht. 

Tao de natuurlijke weg, gaat uit van het ‘moeiteloze’.
In plaats van geforceerd je best te doen volg je ongedwongen de natuurlijke weg/ stroom die je lichaam aan geeft.
Door Tao te beoefenen ’bewoon’ je jouw lichaam en gaat het leven meer stromen.


De lessen bij Tao Zeeland geven plezier, levenslust en ontspanning. Voor gezondheid, balans en persoonlijke groei.
Gaandeweg ervaar je steeds meer innerlijke kracht en ( fysieke) stabiliteit. Je gaat staan voor je verlangens en voor wie je bent. Stralend vol energie. 

Je leert praktische tools die je overal en altijd kunt inzetten. Zodat je jezelf kunt voorzien van nieuwe, positieve energie. Je kunt duidelijker je richting bepalen. Omdat je beter je grenzen voelt en kunt aangeven. De relatie met jezelf en anderen wordt liefdevoller en evenwichtiger. Je weet beter wat je fijn vindt en kunt dit ook aangeven. Je ervaart geluk en tevredenheid met jezelf en de mensen met jou om je heen.

Er is wekelijks aanbod voor mannen en vrouwen. Zoals lessen Tao Ontspan, Healing Tao of Tao voor de Vrouw. Ook speciale Tao workshops/ dagen verspreidt over het seizoen. Voor als je liever in het weekend les volgt of graag meer verdieping wilt bij je wekelijkse lessen. 


Meer informatie: Voor meer informatie over de inhoud van de trainingen, individueel werken en achtergrond van de Tao, klik in het menu op de verschillende onderwerpen. Voor info klik hier: aanbod Tao Zeeland


Contact:
Je bent van harte welkom om een email te sturen, sms, whatsapp of even te bellen. De gegevens staan onderaan deze pagina.

NB. De website: www.taozeeland.nl is onder constructie, zodat deze straks duidelijk en helder is voor jou als bezoeker. Voorlopig kun je informatie vinden op deze blog. Mijn excuses voor het ongemak dat je misschien ervaart.

Heel graag tot ziens. ik kijk uit naar een ontmoeting met jou!               

Désirée Bourgonje 😊  
Tao Zeeland
De natuurlijke weg
Gezondheid, persoonlijke groei en geluk.

International Universal Healing Tao® Associate Instructor. 
Tao cursussen/workshops/ trainingen/ retraites.
Ook voor bedrijven. 
Individuele sessies.
E: desiree@taozeeland.nl   FB:Facebook
T: 06 53 30 52 00
KvK: 73869902
BTW: NL157911007B01

                                                              

Reacties

Populaire posts van deze blog

Tao cursussen / workshops

Over Désirée Bourgonje